Редактор: e-mail: Кадър: бТВУчителите ще са втората група след първата от медицинските

...
Редактор: e-mail: Кадър: бТВУчителите ще са втората група след първата от медицинските
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Няма да допуснем нулева учебна година – няма да има грипна ваканция и екскурзии

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: бТВ

Учителите ще са втората група след първата от медицинските лица, които ще се имунизират. Досега сме създали предварителни изследвания, 20 % от учителите желаят да се имунизират, под 15 % не желаят, а другата по-голяма група желае да изчака. Те би трябвало да бъдат осведомени, да се убедят, че имунизацията е безвредна, уверен съм, че това ще се случи. Науката е избавила милиарди човешки животи. Аз изрично ще се имунизирам, защото имам вяра на науката, имам вяра на медицината, имам вяра, че имунизациите са тези, които ще ни избавят от тази обстановка, сподели Красимир Вълчев в „ Тази заран ” по БТВ.

Не мисля, че ще бъде за положително за учениците годината да бъде оповестена за нулева. Електронното образование въпреки всичко е образователен развой, даже да има пропуски. Няма да допуснем нулева година, до момента 50 % от времето бе присъствено образование, няма да има грипна почивка, няма да имаме екскурзии, тъй че не са огромни загубите, добави просветният министър Красимир Вълчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР